2021-02-19 07:34:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nehéz helyzetbe kerülhetett, amire nem volt igazán felkészülve

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nyugodjon meg: amitől tartott, az egyelőre nem fog bekövetkezni. Persze ez nem jelenti azt, hogy továbbra is mehet minden a régi kerékvágásban. De ha most elkezd dolgozni a megoldáson, akkor jóra fordul minden.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha azt akarja, hogy a helyzetét valóban tisztán lássa, akkor fel kellene hagynia bizonyos önámítással. Ami eddig megoldás volt, most már nem az. Állítson fel egy fontossági sorrendet gondjai megoldásához! Rendezze párkapcsolatát!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Amit a múlt héten elhalasztott megoldani, azt ma végképp nem halogathatja tovább. Ha még ma is kitér a megoldás elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat az ön számára. Ezt pedig nem bocsátaná meg magának.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Hold átlép az Ikrekbe. Legyen kicsit mértékletesebb a költekezésben. Ha eddig sikerült valahogy helyrebillentenie a családi költségvetést, akkor azért, ha nem, akkor viszont még inkább megszorításokat kell tennie.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz helyzetbe kerülhetett, amire nem volt igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheti ki: ha elébe megy. Ha önkéntesen vesz magára terhet, vagy belevág valamilyen nagyobb lélegzetű munkába, jóra fordíthatja a rosszat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Hold az Ikrek jegyébe lép. Ha egyedül van, ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön. Ez azonban ne riassza vissza. A változatosság üdítő lehet mindkettejük számára. És még több is ennél.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bizonytalansága rossz irányba terelheti az új, vagy régi kapcsolatát. Adjon végre határozottan hangot az elképzeléseinek, és képviselje az érdekeit, igényeit. A jegy szülötte csak egyenrangú kapcsolatban lehet boldog, fontos, hogy ezt el is érje!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha csak egy kicsivel több időt szánna a kedvesére, a kapcsolatuk újra kivirágozhatna. Ha azonban folyton a nemeket keresi az igenek helyett, akkor ne csodálkozzon, ha tényleg csak a problémákkal fog találkozni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyébe lép. A csillagok intő jeleket küldenek ön felé: ideje lenne végre komolyan vennie magát. Ha van valamilyen tehetsége, amit eddig nem gyakorolt, akkor most válaszút elé kerülhet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Már régóta halogat egy jogi, vagy ingatlannal kapcsolatos ügyletet. A halogatás nem tesz jót, ideje lenne utánajárnia a lehetőségeinek. Van valami megoldás, egészen közel, de csak akkor veszi észre, ha keresi.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy igazán peches esettel indulhat a napja. De minden botlás csak jelzés: valamit másként kellene csinálnia. Talán ha egy véletlen botlás miatt megáll egy kicsit, rá is döbben, hogy min kellene változtatnia.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: